نکته های خانه داری (قسمت اول)

۳۱۳LABBAYK.ir

۱_برای تمیز کردن پنیر پیتزای چسبیده به ظرف ، بهتر
است آن را با آب سرد و مایع ظرفشویی بشویید.

۲_هنگام استفاده از منقل برای تهیه کباب ، یک ورق کاغذ
آلومینیومی ( فویل ) در کف آن قرار دهید . این کــار هم
باعث تشدید حرارت می شود و هم تمیز کردن منقل را
آسان می کند.

۳_پوست گرفتن و خرد کردن سیر باعث چسبندگی دست
ها می شود . برای جلوگیری از این مشکل ، حبه های
سیر را ابتدا دو دقیقه در آب جوش و سپس در آب سرد
بگذارید پس از آن پوست بگیرید.

۴_توجه داشته باشید هنگام مصرف سیر جوانه سبز
وسط آن را در آورید.

۵_برای جدا کردن پوست نازک روی بادام ، آنها را دو دقیقه
در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به
راحتی پوست آنها را جدا کنید.

۶_برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت ، هلوها
را یک دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست بگیرید.

۷_تمیز کردن ظروف مسی : اگر می خواهید لکه ای از
روی ظرف مسی پاک کنید روی آن یک برش پیاز بمالید.

۳۱۳LABBAYK.ir
۸_طالبی شیرین باید
نسبت به اندازه اش سنگینتر به نظر می رسد
روی پوست آن نباید لکه باشد
عطر خوبی از آن متصاعد شود.

۹_مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی طبخ نکیند
زیرا باعث مسمومیت می شود.

۱۰_ لکه های روی کاغذ دیواری: این لکه ها را با مغز نان
سفید می توانید پاک کنید آن را گلوله کنید ، سپــس
روی لکه های مورد نظر بمالید.

۱۱_پوست کندن هویج:
هویج ها را داخل آب جوش انداخته بعد از ۵ دقیقه درون
آب سرد قرار دهید،با این روش پوست هویج فلافی کنده
خواهد شد.

۱۲_برای اینکه از تندی پیاز بکاهید و به اصطلاح آن را شیرین
کنید پیاز را به صورت حلقه حلقه برش داده از هم جدا
کنید سپس به مدت یک ساعت در آب سرد خیس کنید.

۱۳_چنانچه خیار ها را درون ظرفی پر از آب قرار داده و داخل
یخچال بگذارید،خیارها تر و تازه میمانند و از پلاسیده
شدن آنها جلوگیری می شود.

۱۴_برای تیز کردن تیغه های قیچی به طوری که کــاغذ را
راحتتر ببرد از یک قطعه سنباده مـــعــمولی استفاده
کنید.برای این منظور ورقه سمباده را در دست گرفته
و چند بار با قیچی به طریقه معمولی آن را ببرید.

۳۱۳LABBAYK.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *