نکته های خانه داری (قسمت دوم)

۳۱۳LABBAYK.ir
۱_اگر کرفس را پس از شستن داخل فویل آلومینیومی
پیچیده و درون یخچال بگذارید ،مدت زیادی تـــر و تازه
خواهند ماند
۲_قاب عکسهای طلایی را که دارای رو کش فلزی هستند
می توانید با مخلوط اندکی ماءالشعیر و کمی الکل تمیز
کنید.با این روش نه تنها تیره و کدر نخواهند شد بلکــــــه
درخشندگی آنها نیز بیشتر خواهد شد

 

۳_برای آنکه موقع پوست کندن پیاز،اشک از چشمانتان
سرازیر نشود،شیر آب ظرفشویی را کمی باز کرده و
زیر آب پیازها را پوست بکنید
۴_اگر می خواهید نمک درون نمکدانتان به آسانی خارج
شود چند دانه برنج خشک را درون نمکدان بریزید با این
کار رطوبت نمک شما توسط برنج گرفت خواهد شد
۵_برای شستن لیوان‌ها و فنجان‌ها و ظروف شیشه‌ای
وکریستال که کدر شده‌اند، هفته‌ای یک بار آن‌ها را در
محلول سرکه و نمک خیس کرده، سپس آب بکشید.
درخشندگی روز اول را پیدا خواهند کرد

 

۶_برای تمیز کردن ماهیتابه یا قابلمه‌های سوخته، مقداری
جوش‌شیرین در آن‌ها ریخته مقدار بسیار کــمی هم آب
روی آن‌ها بریزید سریع تمیز می‌شوند
۳۱۳LABBAYK.ir
۷_برای پاک کردن جای بد منظره چسب بر روی در یخچال
مقداری روغن جلای مبل را روی آن ریخته و با دستمال
نرم پاک کنید
۸_بهترین راه برای پاک کردن لکه شمع این است که
مقداری نفت بر روی آن ریخته بعد از پنج دقیقه آن
را پاک کنید
۹_برای اینکه دود سیگار را در مکانی سربسته از بین
ببرید، یک شمع روشن کنید

 

۱۰_برای جلوگیری از کپک‌زدن نان، در ظرف نان کمی
نمک بریزید

 

۱۱_برای تمیز کردن تخته آشپزخانه که در اثر خرد کردن
سبزی‌ها رنگ می‌گیرد، آن را با سرکه بشویید

 

۱۲_اگر هنگام اتوکردن لباس بخشی از آن به رنگ زرد درآمد،
می‌توانید با آب اکسیژنه آن را از بین ببرید

 

۱۳_برای جذب رطوبت داخل یخچال ظرفی پُر از نمک در
داخل آن قرار دهید

 

۱۴_پیش از پوست گرفتن پیاز، دست خود را به سرکه
آغشته کنید تا بوی بد پیاز را به خود نگیرد
۳۱۳LABBAYK.ir

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *